Sakofall tecknar markanvisning i centrala Surahammar

Preliminära skisser på tänkta huskroppar

Sakofall har tecknat markanvisningsavtal för två fastigheter i centrala Surahammar som möjliggör byggnation av upp till 40 bostäder. Sakofall kommer uppföra byggnaderna i sin signifikativa stil med inslag från tidigt 1900-tal och 1920-talet. Byggnaderna planeras att uppföras helt i trä och med varierande liggande/stående panel, spröjsade fönster och svarta ståldetaljer.

”Det känns mycket roligt att för första gången etablera oss utanför Dalarnas Län. Fastigheterna ligger i centrala Surahammar med ett fint läge samt endast 15 minuter från handelsområdet Erikslund i Västerås. Vi tror att vårt koncept kan bli ett bra tillskott till Surahammars bostadsmarknad säger bolagets VD, Tom Sakofall.

Kontakt Sakofall:

Tom Sakofall, VD, 076-272 80 02

Christoffer Landström, Ekonomi, 070-200 36 31

Om Sakofall:

Sakofall är en bostadsutvecklare som bygger i klassisk stil och med ett extra stort fokus på mindre orter och landsbygd.

Vi vill att landsbygden ska leva, och vi vill vara med och bidra till det. Dessutom ser många fördelarna med att bo på andra platser än Stora Staden idag.

När vi bygger fina bostäder så har fler möjlighet att flytta till landsbygden, och fler har möjlighet att sälja sina villor för att lämna plats till nya familjer. Win, win, win.

Preliminär skiss på tänkta huskroppar

Fler nyheter

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av ditt besök hos oss.