Sakofall växer – ännu mer

Den nya talangen på Sakofall Fastigheter är Christoffer Landström, affärsutvecklare som blir Tom Sakofalls nya sidekick. För det snabbväxande bolaget betyder Christoffers roll mycket – ekonomi, produktutveckling och affärsutveckling hamnar på hans skrivbord.

Varför en affärsutvecklare?

– Vi växer fort och tar nu in kapital för att axla fler projekt samtidigt, det blir därför superviktigt att ha koll på likviditet och betalplaner, den strukturen kommer Christoffer att ansvara för, säger VD Tom Sakofall.

Vad kommer Christoffer göra i sin roll som affärsutvecklare?

– Han kommer att jobba med ekonomi, produkt- och affärsutveckling. Christoffer kommer även att bli en förlängning av mig, som kan hela flödet. Idag är bolaget väldigt sårbart, men om jag blir sjuk eller vill vara pappaledig nu så kan Christoffer ta vid.

Varför Christoffer?

– Christoffer är en riktigt vass kille, ett excelgeni som är ekonom i botten. Han har tidigare jobbat som controller på ABB Hitachi och som produktchef på Findity där han var med och byggde upp tjänsten Companyexpense som 20.000 företag använder idag, så jag ser fram emot att han kommer att vara med i utvecklingen av Sakofall.

Varför Sakofall, Christoffer?

– Det är mycket jag fastnade för hos Tom och hans bolag, framförallt tycker jag att affärsmodellen är väldigt konkret och intressant med väldigt stor potential att utveckla vidare. Tillsammans med Toms erfarenhet, driv och visioner så kände jag ganska snabbt att det här är en tillväxtresa som jag vill vara en del av för att skaffa mig nya erfarenheter men också bidra med mina tidigare erfarenheter inom ekonomi och tillväxtföretag på bästa sätt. Jag kommer i min roll som affärsutvecklare inledningsvis se över de processer som finns idag och förbereda oss på den tänkta expansionen som ligger nära i framtiden, säger Christoffer.

Fler nyheter

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av ditt besök hos oss.