Sakofall Fastigheter

Välkommen till oss på Sakofall Fastigheter – vi skapar attraktiva bostäder på landsbygden.

Sakofall Bostadsutveckling är verksamma på mindre orter där ett stort behov av nya bostäder finns. För oss är det viktigt skapa trivsamma boendemiljöer som tar hänsyn till platsen och närområdet. Vi skräddarsyr varje projekt så att slutresultatet blir så bra som möjligt.

Vi är stolta över att producera bostäder på platser där ”alla andra” kanske inte är intresserade. Vi vill vara en del i den viktiga landsbygdsutvecklingen för att skapa ett levande och sprudlande Sverige. Vi har tagit fram ett helhetskoncept som innebär att vi kan bygga bostäder med hög detaljrikedom till en rimlig kostnad. Vi ser en otroligt bra respons på vårt koncept, oavsett om det är hyresrätter eller bostadsrätter.

Sakofall bygger hyresrätter för förvaltning i egen regi men även bostadsrätter samt levererar ett nyckelfärdigt koncept till allmännyttan och privata fastighetsbolag som är intresserade av våra bostäder i klassisk stil.

Vårt koncept innebär många gånger att vi är med och skapar så kallade flyttkedjor och en rörelse på bostadsmarknaden på den aktuella orten. Genom att producera nya bostäder som tas över av någon som bor i ett annat boende på orten så blir denna bostad tillgänglig och vi får en rörelse på marknaden.

Våra bostadsområden ska andas lugn, trygghet och värme. Vi bygger ofta på mindre orter med naturen eller vattnet in på knuten och detta skapar extra goda förutsättningar till rätt atmosfär.

Vi brinner för skapandet och för förädlingen av en plats.

Sakofall är en bostadsutvecklare som vill ha full kontroll för att kunna garantera ett bra resultat och en hög kundnöjdhet till våra köpare, hyresgäster och beställare. Därför har vi satt oss själva i förarsätet vilket innebär att vi själva håller i projektledning, inköp, upphandling av bygg, mark och övriga entreprenörer. Vi är även involverade i försäljningsprocessen och hjälper kunder med bland annat tillval och finns kvar som kontakt efter inflytt. På så sätt kan vi garantera en slutprodukt som lever upp till våra högt ställda krav.

SE VÅR FILM

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av ditt besök hos oss.