Välkommen till Sakofall

Vi är ett producerande fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar fina bostäder och kommersiella lokaler.

”Traditionella hem, tryggt och bekvämt.”

Kvalitet, Trygghet och Kundnöjdhet

Sakofall, grundat 2014, är inte bara ett fastighetsbolag; Vi har också en passion för att skapa hem och gemenskaper som speglar ”the landsbygd way of living”. Med rötterna i Dalarna bygger vi inte bara hus, utan livsstilar – fyllda med trygghet, gemenskap och kvalitet.

Vi leder själva projekten, från de första tankarna till färdigställandet – inköp och byggprocess till försäljning och kundsupport. Det ger oss möjlighet att leverera hög kvalitet och säkerställa att våra köpare och hyresgäster trivs i sina nya, fina hem och lokaler.

En Vision blev verklighet. Så startade resan med Sakofall.

Tom Sakofall, en passionerad visionär med en djup övertygelse om ett högre syfte, lämnar inget åt slumpen. År 2014 inleddes resan med förvärvet av den allra första fastigheten. Genom åren förädlades, omgestaltades och såldes flera, medan andra behölls för vår egen förvaltning.

På en av dessa fastigheter upptäcktes en outnyttjad byggrätt så i oktober 2019 startade produktionen av tio bostadsrättslägenheter, och det blev början för något större. Byggandet blev en inspirerande resa där efterfrågan snabbt blev uppenbar.

Idag, med över 14 framgångsrika projekt och en investering på snart 250 miljoner kronor på landsbygden, har Sakofall vuxit från en idé till en betydande aktör i fastighetsutveckling. Vi bygger inte bara hem – vi skapar fina platser där människor trivs och känner sig hemma.

Helhetsperspektiv på verksamheten

Vår organisation är resultatet av en kreativ förening mellan förvaltning, projektutveckling och produktion. Positionering, samarbete och totalansvar utgör kärnan i vår framgång.

Kontakta oss på Sakofall

Vi ser fram emot att höra från dig. Tveka inte att kontakta oss för frågor, produktion, förvaltning, bostäder, lokaler eller bara för att säga hej!

Jennie gunningberg

KUND- & MARKNADSANSVARIG
jennie@sakofall.se
0240-644645

Niklas Fredling

AFFÄRSUTVECKLARE
niklas@sakofall.se
0240-644646

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av ditt besök hos oss.