Sakofall Fastigheter

Vårt koncept

Vårt koncept är enkelt. Vi bygger på mindre orter, för vi vet att behovet är stort just där. Vi bygger på vackra platser, för vi vill att man ska trivas där man bor. Och vi bygger vackra bostäder, ofta med inspiration från klassisk 1920-talsstil. Men det är inte allt…

Vår mission

Vi vill att landsbygden ska leva, och vi vill vara med och bidra till det. Dessutom ser många fördelarna med att bo på andra platser än Stora Staden idag.

När vi bygger fina bostäder så har fler möjlighet att flytta till landsbygden, och fler har möjlighet att sälja sina villor för att lämna plats till nya familjer. Win, win, win.

Så började det

Tom Sakofall är en visionär och för honom har det alltid varit viktigt med ett högre syfte. Han lämnar inget åt slumpen. Han vill vara med och bidra.
 
2014 köptes den första fastigheten och kommande år flera till som på olika sätt förädlades, byggdes om, såldes och en del behölls för förvaltning i egen regi. På en av förvaltningsfastigheterna fanns en outnyttjad byggrätt – det var då nyproduktionen satte fart. Tio bostadsrättslägenheter började produceras i oktober 2019 vilket gav blodad tand. Att bygga nytt var inspirerande och uppenbarligen fanns en efterfrågan.
 
Idag har projekten blivit 14 till antalet och Sakofall Fastigheter har snart investerat 250 miljoner kronor på landsbygden.

Vårt varför

Vi vill utveckla landsbygden. Vi är övertygade om att många ser sin framtid här. Men ett hinder är att det saknas bostäder, ett annat är att de flesta bostadsutvecklarna satsar på de större städerna.

Därför vi gör tvärt om. Vi väljer de mindre orterna för att skapa förutsättningar för fler människor att bosätta sig där.

Allt handlar väl egentligen om att vi älskar landsbygden och livet här. Det är enkelt och tryggt. För oss är det inget konstigt att fler och fler väljer det.

Hur vi gör det

Viktigast för oss är ett bra slutresultat och nöjda köpare. Därför har vi valt att jobba i processer där vi har full kontroll.

Vi håller i projektledning, inköp, upphandling av bygg, mark och övriga entreprenörer. Vi är även involverade i försäljningsprocessen och hjälper våra kunder med bland annat tillval. Vi finns också kvar som kontakt även efter inflyttning.

På så sätt kan vi garantera en slutprodukt som lever upp till våra högt ställda krav, och köpare som trivs i sina nya hem.

Viktiga Milstolpar

Vi är Sakofall fastigheter

Idag är vi ett team på fem personer som jobbar tajt tillsammans, med ett ödmjukt ledarskap. Vi tror att det blir roligare så, och det är också viktigt för oss – att ha roligt! Vi vill alltid framåt, men behåller fötterna på jorden.
 
Här kan du hitta oss!

SE VÅR FILM

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av ditt besök hos oss.